Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sara goza Estudiantes.
off Tactiek 541
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 51.7
solid Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Kakuszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuszi passt de bal zonder na te denken. Bondarciuc rent richting de bal. Bondarciuc schiet op doel. Saralegui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun geeft een hoge lob. Longstaff is nu in balbezit. De Laet verovert de bal door een tackle van achteren. De Laet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rensenbrink met een sublieme pass. Colunga geeft een hoge lob. De Laet krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Estudiantes. 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranda komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Colunga met een sublieme pass. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki passt de bal zonder na te denken. Daar is De Laet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Laet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sógor passt de bal met de wreef. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga passt de bal in één keer door. De Laet is nu in balbezit. De Laet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Estudiantes. 0:2

26e minuut.
Lindblad met een sublieme pass. Ciemny is nu in balbezit. Kakuszi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kakuszi krijgt een gele kaart. Ciemny raakt geblesseerd tijdens het duel. Lindblad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Myszor rent richting de bal. Myszor schiet op doel. Saralegui bokst de bal weg.

28e minuut.
Crăciun speelt de bal door. Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki geeft de bal voor. De Laet krijgt zijn hoofd ertegen. Panarello bokst de bal weg. Paal! Longstaff speelt de bal door. Paal!

33e minuut.
Longstaff passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roberti de bal. Sógor met een sublieme pass. Myszor is nu in balbezit. Myszor haalt uit met een fantastische trap. Saralegui bokst de bal weg. Bondarciuc rent richting de bal. Bondarciuc haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Colunga onderschept slim de pass. Colunga passt de bal zonder na te denken. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet draait met de bal, schiet en ... Panarello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Estudiantes. 0:3

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ociepa komt het veld opgelopen. Zastříkal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sara goza 54%, Estudiantes. 46%.
Sara goza - Estudiantes. 0:3

48e minuut.
Machnacki rent richting de bal. Machnacki speelt de bal door. De Laet is nu in balbezit. De Laet schiet op doel. Panarello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

52e minuut.
Machnacki passt de bal in één keer door. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa passt de bal zonder na te denken. De Laet is nu in balbezit. De Laet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Estudiantes. 0:4

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Catoni komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Sógor speelt de bal door. Longstaff heeft problemen om de bal te vangen. Catoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Catoni haalt uit met een fantastische trap. Panarello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Estudiantes. 0:5

70e minuut.
Machnacki passt de bal in één keer door. Sógor rent richting de bal. Myszor rent richting de bal. Sógor verovert de bal door een tackle van achteren. Sógor geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Quốc Mạnh de bal onder controle te krijgen. Quốc Mạnh probeert naar een medespeler te passen. Catoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Catoni haalt uit met een fantastische trap. Panarello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Estudiantes. 0:6

80e minuut.
Olislagers komt het veld opgelopen. Biacchi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemny onderschept slim de pass. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemny onderschept slim de pass. Ciemny schiet op doel. Saralegui bokst de bal weg. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Estudiantes. 1:6

87e minuut.
Rensenbrink probeert naar een medespeler te passen. Longstaff probeert de bal met de borst te controleren. Catoni rent richting de bal. Catoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sara goza - Estudiantes. 1:7

89e minuut.
Quốc Mạnh speelt de bal door. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Catoni verovert de bal door een tackle van achteren. Catoni draait met de bal, schiet en ... Panarello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sara goza 63%, Estudiantes. 37%.
Sara goza - Estudiantes. 1:7