Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tacua Barrett FC
Ta1 Tactiek MEC T
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
47.7 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Xapecó is nu in balbezit. Atala onderschept slim de pass. Atala geeft een hoge lob. Hamerník springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Barrett FC 0:1

7e minuut.
Atala met een snelle inworp. Kekić is nu in balbezit. Kekić probeert naar een medespeler te passen. Nantes rent richting de bal. Nantes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó speelt de bal door. Toper geeft de bal voor. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers schiet op doel. Merisalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Żebro met een sublieme pass. Daar is Kekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kekić speelt de bal door. Nantes rent richting de bal. Nantes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Barrett FC 0:2

32e minuut.
Nantes geeft de bal voor. Watts rent richting de bal. Watts probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sorocori de bal. Hamerník bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Toper passt de bal in één keer door. Mistr is nu in balbezit. Watts geeft een hoge lob. Hamerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerník haalt uit met een fantastische trap. Cambri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Watts is nu in balbezit. Watts probeert naar een medespeler te passen. Hamerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerník haalt uit met een fantastische trap. Mistr probeert de bal aan de voet te houden. Cambri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Watts rent richting de bal. Toper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Watts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Watts zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nantes krijgt zijn hoofd ertegen. Cambri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacua 66%, Barrett FC 34%.
Tacua - Barrett FC 0:2

57e minuut.
Rijvers rent richting de bal. Slinning onderschept slim de pass. Slinning geeft een lange en hoge pass. Hamerník is nu in balbezit. Hamerník draait met de bal, schiet en ... Cambri bokst de bal weg.

63e minuut.
Klemencz rent richting de bal. Altamirano onderschept slim de pass. Altamirano speelt de bal door. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Balicki is nu in balbezit. Merisalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balicki is nu in balbezit. Balicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Barrett FC 1:2

68e minuut.
Malesa geeft een hoge lob. Slinning probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slinning met een sublieme pass. Nantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantes schiet op doel. Cambri bokst de bal weg.

73e minuut.
Kekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănase legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kekić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hamerník legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Barrett FC 1:3

74e minuut.
Kekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekić geeft de bal voor. Hamerník probeert de bal met de borst te controleren. Hamerník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Żebro speelt de bal door. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts speelt de bal door. Hamerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerník draait met de bal, schiet en ... Cambri bokst de bal weg.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Watts zal de hoekschop nemen. Kekić heeft problemen om de bal te vangen. Kekić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Barrett FC 1:4

79e minuut.
Watts geeft de bal voor. Tănase kopt de bal weg. Kekić rent richting de bal. Nantes is nu in balbezit. Nantes haalt uit met een fantastische trap. Cambri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Slinning geeft de bal voor. Malesa kopt de bal weg. Toper probeert naar een medespeler te passen. Rijvers is nu in balbezit. Rijvers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kekić neemt de hoekschop. Hamerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacua - Barrett FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacua 58%, Barrett FC 42%.
Tacua - Barrett FC 1:5