Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportkemon Atlético Mariano
Base Tactiek Zenaku
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 34.6
goed Schieten matig
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramos krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Rodríguez Puertas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sillero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportkemon - Atlético Mariano 0:1

32e minuut.
Avdeyinko heeft problemen om de bal te vangen. Gregorio rent richting de bal. Gregorio passt de bal zonder na te denken. Figueredo rent richting de bal. Figueredo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sillero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Speratti geeft een lange en hoge pass. Figueredo rent richting de bal. Figueredo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Greco probeert naar een medespeler te passen. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo geeft een lange en hoge pass. Villagra rent richting de bal. Villagra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportkemon 54%, Atlético Mariano 46%.
Sportkemon - Atlético Mariano 0:1

54e minuut.
Doria passt de bal met de wreef. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Puertas rent richting de bal. Villagra onderschept slim de pass. Villagra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Gregorio met een snelle inworp. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Arroyos trapt de bal weg van het doel. Greco kopt de bal weg. Daar is Krauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo haalt uit met een fantastische trap. Arroyos bokst de bal weg.

84e minuut.
Sillero verovert de bal door een tackle van achteren. Maslar is nu in balbezit. Maslar geeft een hoge lob. Sillero geeft een lange en hoge pass. Colmán maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ramos rent richting de bal. Gregorio verovert de bal door een tackle van achteren. Gregorio speelt de bal door. Figueredo rent richting de bal. Figueredo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportkemon 59%, Atlético Mariano 41%.
Sportkemon - Atlético Mariano 0:1