Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rerigueri FC Fecha Libre FC
Normal Tactiek f(x)+k
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 39.3
zwak Schieten solide
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen draait met de bal, schiet en ... Franco met een sublieme pass. Riquelme rent richting de bal. Riquelme geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lesme de bal onder controle te krijgen. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen schiet op doel. Paredes bokst de bal weg.

18e minuut.
Gopar geeft de bal voor. Daar is Almoshnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardisonne bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino onderschept slim de pass. Almoshnino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Riquelme met een snelle inworp. Chinchilla rent richting de bal. Chinchilla passt de bal in één keer door. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Lesme de bal. Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla passt de bal in één keer door. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardisonne rent richting de bal. Almoshnino onderschept slim de pass. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rerigueri FC - Fecha Libre FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rerigueri FC 78%, Fecha Libre FC 22%.
Rerigueri FC - Fecha Libre FC 0:1

47e minuut.
Espinola kopt de bal weg. Donegan geeft de bal voor. Daar is Lesme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jyrkiäinen rent richting de bal. Jyrkiäinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Chinchilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riquelme geeft een lange en hoge pass. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Wasmosy de bal onder controle te krijgen. Gopar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gopar geeft een hoge lob. Jyrkiäinen rent richting de bal. Jyrkiäinen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Ardisonne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... Paredes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rerigueri FC - Fecha Libre FC 0:2

60e minuut.
Doeltrap. Ferreiro komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bignon passt de bal in één keer door. Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla speelt de bal door. Daar is Almoshnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almoshnino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rerigueri FC - Fecha Libre FC 0:3

68e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Jyrkiäinen rent richting de bal. Riquelme geeft een lange en hoge pass. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino schiet op doel. Paredes bokst de bal weg.

72e minuut.
Ferreiro geeft een lange en hoge pass. Donegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Donegan passt de bal met de wreef. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Donegan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gopar is nu in balbezit. Gopar passt de bal in één keer door. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Paredes geeft een hoge lob. Daar is Donegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasmosy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wasmosy krijgt een gele kaart. Donegan raakt geblesseerd tijdens het duel. Jyrkiäinen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Rerigueri FC - Fecha Libre FC 0:4

85e minuut.
Daar is Lesme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinchilla rent richting de bal. Chinchilla passt de bal in één keer door. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rerigueri FC - Fecha Libre FC 0:5

87e minuut.
Jyrkiäinen rent richting de bal. Almoshnino is nu in balbezit. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen schiet op doel. Almoshnino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bignon geeft een hoge lob. Inworp. Bobadilla met de inworp. Daar is Napout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napout geeft de bal voor. Panait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen passt de bal zonder na te denken. Daar is Almoshnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. Paredes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rerigueri FC - Fecha Libre FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rerigueri FC 72%, Fecha Libre FC 28%.
Rerigueri FC - Fecha Libre FC 0:6