Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fecha libre Atlético Mariano
7 Tactiek Zenaku
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 34.7
matig Schieten redelijk
matig Passen goed
goed Verdedigen matig


10e minuut.
Galabov probeert naar een medespeler te passen. Grillón rent richting de bal. Krauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillón onderschept slim de pass. Grillón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Sillero probeert naar een medespeler te passen. Avdeyinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeyinko probeert naar een medespeler te passen. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Casas kopt de bal weg. Daar is Sillero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sillero met een sublieme pass. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 54%, Atlético Mariano 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fecha libre - Atlético Mariano 0:0

57e minuut.
Avdeyinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeyinko passt de bal zonder na te denken. Ramos met een sublieme pass. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ... Lengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - Atlético Mariano 0:1

61e minuut.
Inworp. Skonieczny komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Doria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galabov rent richting de bal. Galabov passt de bal in één keer door. Pane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Saucedo komt het veld opgelopen. Drajer komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gancarczyk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Frydecki is nu in balbezit. Galabov is nu in balbezit. Frydecki met een sublieme pass. Grillón rent richting de bal. Grillón haalt uit met een fantastische trap. Arroyos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Bajron komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Avdeyinko is nu in balbezit. Avdeyinko met een sublieme pass. Colmán rent richting de bal. Colmán haalt uit met een fantastische trap. Lengen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 55%, Atlético Mariano 45%.
fecha libre - Atlético Mariano 0:1