Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tavyrai Sportkemon
Normal Tactiek Base
38% Balbezit 62%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 32.1
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Figueredo kopt de bal weg. Hekert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ovando rent richting de bal. Hekert onderschept slim de pass. Hekert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Greco onderschept slim de pass. Greco probeert naar een medespeler te passen. Gregorio rent richting de bal. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - Sportkemon 0:1

8e minuut.
Speratti verovert de bal door een tackle van achteren. Speratti geeft een lange en hoge pass. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo geeft een lange en hoge pass. Hekert springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - Sportkemon 0:2

10e minuut.
Marín is nu in balbezit. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco met een sublieme pass. Hekert is nu in balbezit. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mora geeft een hoge lob. Inworp. Speratti met een snelle inworp. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gregorio met de inworp. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Hekert rent richting de bal. Hekert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Figueredo heeft problemen om de bal te vangen. Figueredo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Carles de bal. Figueredo rent richting de bal. Figueredo passt de bal zonder na te denken. Hekert is nu in balbezit. Hekert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - Sportkemon 0:3

21e minuut.
Morra met een sublieme pass. Klungelig pakt Marín de bal. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Figueredo rent richting de bal. Figueredo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - Sportkemon 0:4

26e minuut.
Enciso verovert de bal door een tackle van achteren. Figueredo rent richting de bal. Hekert rent richting de bal. Hekert schiet op doel. Ovando probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Speratti met de inworp. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo draait met de bal, schiet en ... Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - Sportkemon 0:5

31e minuut.
Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert passt de bal met de wreef. Figueredo rent richting de bal. Figueredo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Enciso de bal onder controle te krijgen. Román kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Daar is Speratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín rent richting de bal. Marín geeft de bal voor. Klungelig pakt Figueredo de bal. Figueredo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Greco onderschept slim de pass. Morra is nu in balbezit. Greco begaat een overtreding. Greco krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Marín rent richting de bal. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco speelt de bal door. Figueredo rent richting de bal. Figueredo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavyrai 66%, Sportkemon 34%.
Tavyrai - Sportkemon 0:5

54e minuut.
Maslar verovert de bal door een tackle van achteren. Maslar geeft een hoge lob. Daar is Arzamendia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueredo rent richting de bal. Figueredo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Trociuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hekert is nu in balbezit. Hekert geeft een lange en hoge pass. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Blanco rent richting de bal. Figueredo heeft problemen om de bal te vangen. Blanco rent richting de bal. Figueredo rent richting de bal. Figueredo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Enciso rent richting de bal. Speratti onderschept slim de pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo rent richting de bal. Figueredo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gregorio rent richting de bal. Gregorio geeft de bal voor. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hekert de bal. Hekert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavyrai - Sportkemon 0:6

89e minuut.
Román trapt de bal weg van het doel. Gregorio kopt de bal weg. Hekert rent richting de bal. Hekert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavyrai 56%, Sportkemon 44%.
Tavyrai - Sportkemon 0:6