Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mr. Gallina Brtales Peces
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Troche kopt de bal weg. Medina probeert de bal aan de voet te houden. Wasmosy rent richting de bal. Wasmosy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr. Gallina - Brtales Peces 1:0

8e minuut.
Barchini probeert naar een medespeler te passen. Plá rent richting de bal. Cabral onderschept slim de pass. Giménez verovert de bal door een tackle van achteren. Giménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mr. Gallina - Brtales Peces 1:1

14e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft een lange en hoge pass. Jaegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá onderschept slim de pass. Plá schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Barchini is nu in balbezit. Lesme onderschept slim de pass. Lesme speelt de bal door. Wasmosy rent richting de bal. Wasmosy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Marecos rent richting de bal. Marecos probeert naar een medespeler te passen. Prieto rent richting de bal. Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mr. Gallina - Brtales Peces 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mr. Gallina 52%, Brtales Peces 48%.
Mr. Gallina - Brtales Peces 2:1

51e minuut.
Ortellado is nu in balbezit. Ortellado met een sublieme pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy verovert de bal door een tackle van achteren. Wasmosy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cabral geeft een hoge lob. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocampo. Ocampo krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Plá is nu in balbezit. Plá schiet op doel. González probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delgado zal de hoekschop nemen. Lezcano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Delgado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jaegli heeft problemen om de bal te vangen. Plá bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Ortellado is nu in balbezit. Marecos begaat een overtreding. Ortellado moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ortellado kan niet meer verder spelen. Cibils komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mr. Gallina 50%, Brtales Peces 50%.
Mr. Gallina - Brtales Peces 2:1