Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fecha Libre FC Pynandi FC
f(kx) Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia passt de bal met de wreef. Ferry bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

3e minuut.
Garcia speelt de bal door. Riquelme rent richting de bal. Riquelme geeft een hoge lob. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
León met een sublieme pass. Garcia rent richting de bal. Garcia geeft een lange en hoge pass. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino schiet op doel. Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León geeft de bal voor. Heinzelmann kopt de bal weg. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Fleytas de bal. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino geeft een hoge lob. Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kiese met een sublieme pass. Hoste geeft een lange en hoge pass. Daar is Da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferry rent richting de bal. Ferry haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Riquelme geeft een hoge lob. Daar is Almoshnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almoshnino kopt de bal weg. Ferry rent richting de bal. Ferry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Riquelme heeft problemen om de bal te vangen. Riquelme geeft de bal voor. Da Silva is nu in balbezit. Ferry verovert de bal door een tackle van achteren. Ferry draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barboza heeft problemen om de bal te vangen. Ferry is nu in balbezit. Ferry haalt uit met een fantastische trap. Blanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fecha Libre FC - Pynandi FC 1:0

18e minuut.
Riquelme verovert de bal door een tackle van achteren. Ferry rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pérez ... Strafschop! Ferry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Almoshnino neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... Blanco bokst de bal weg. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fecha Libre FC - Pynandi FC 2:0

29e minuut.
Riquelme rent richting de bal. Riquelme geeft de bal voor. Garcia kopt de bal weg. Almoshnino heeft problemen om de bal te vangen. Almoshnino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Almoshnino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva passt de bal met de wreef. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Blanco bokst de bal weg.

33e minuut.
Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barboza de bal. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fecha Libre FC - Pynandi FC 3:0

35e minuut.
Barboza rent richting de bal. Barboza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garcia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocampo geeft een hoge lob. Blanco bokst de bal weg. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fecha Libre FC - Pynandi FC 4:0

36e minuut.
Garcia met een snelle inworp. Ocampo probeert de bal met de borst te controleren. Ocampo passt de bal met de wreef. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fecha Libre FC - Pynandi FC 5:0

38e minuut.
Barboza rent richting de bal. Ferry onderschept slim de pass. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino schiet op doel. Blanco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fecha Libre FC - Pynandi FC 6:0

42e minuut.
Ferry passt de bal in één keer door. Almoshnino heeft problemen om de bal te vangen. Barboza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almoshnino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Da Silva speelt de bal door. Olmedo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fecha Libre FC 25%, Pynandi FC 75%.
Fecha Libre FC - Pynandi FC 6:0

56e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Ferry is nu in balbezit. Pérez begaat een overtreding. Pérez krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mindikowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ferry rent richting de bal. Ferry passt de bal zonder na te denken. Sanguina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmedo schiet op doel. Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fecha Libre FC - Pynandi FC 7:0

65e minuut.
Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia speelt de bal door. Olmedo rent richting de bal. Olmedo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barboza de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Chinchilla komt het veld opgelopen. Heinzelmann met een snelle inworp. Ocampo rent richting de bal. Ocampo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Riquelme geeft een lange en hoge pass. Chinchilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchilla geeft een hoge lob. Ferry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Olmedo passt de bal zonder na te denken. Martino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferry verovert de bal door een tackle van achteren. Ferry haalt uit met een fantastische trap. Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fecha Libre FC - Pynandi FC 8:0

90e minuut.
Mindikowski passt de bal met de wreef. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo speelt de bal door. Ferry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fecha Libre FC 30%, Pynandi FC 70%.
Fecha Libre FC - Pynandi FC 8:0