Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rerigueri FC Fc Drago
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 23.3
adequate Schieten adequate
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ratti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ardisonne de bal. Bobadilla speelt de bal door. Arce rent richting de bal. Arce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ratti met een sublieme pass. Klungelig pakt Espinola de bal. Achucarro met een sublieme pass. Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arce haalt uit met een fantastische trap. Paredes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Arce haalt uit met een fantastische trap. Ardisonne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franco speelt de bal door. Ratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ardisonne probeert de bal aan de voet te houden. Paredes speelt de bal door. Sanabria kopt de bal weg. Arce is nu in balbezit. Arce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rerigueri FC 61%, Fc Drago 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rerigueri FC - Fc Drago 0:0

52e minuut.
Franco geeft de bal voor. Inworp. Machain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Klungelig pakt Bobadilla de bal. Ratti onderschept slim de pass. Ratti speelt de bal door. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wasmosy is nu in balbezit. Wasmosy geeft de bal voor. Vierci rent richting de bal. Gorostiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Arce rent richting de bal. Lesme is nu in balbezit. Arce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lesme wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lesme kan niet meer verder spelen. Iacopini komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ratti passt de bal zonder na te denken. Espinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratti is nu in balbezit. Ratti draait met de bal, schiet en ... Paredes bokst de bal weg.

81e minuut.
Paredes trapt de bal weg. Daar is Ratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefebvre is nu in balbezit. Lefebvre passt de bal in één keer door. Pistilli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ardisonne geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haedo Valdez met de inworp. Achucarro rent richting de bal. Achucarro geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paredes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rerigueri FC 51%, Fc Drago 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rerigueri FC - Fc Drago 0:0