Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportkemon fecha libre
Base Tactiek 7
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
33.9 gemiddelde waardering 33.4
redelijk Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Hekert is nu in balbezit. Galabov onderschept slim de pass. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco schiet op doel. Lengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportkemon - fecha libre 1:0

9e minuut.
Gancarczyk met een snelle inworp. Achucarro rent richting de bal. Gregorio begaat een overtreding. Gregorio krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bogarín met een harde bal richting middenveld. Gregorio kan de bal niet met de borst controleren. Gregorio speelt de bal door. Figueredo rent richting de bal. Figueredo draait met de bal, schiet en ... Lengen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Basualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Basualdo speelt de bal door. Gancarczyk rent richting de bal. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bajron bereikt de bal nog maar net als eerste. Galabov is nu in balbezit. Galabov passt de bal in één keer door. Pane rent richting de bal. Pane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportkemon - fecha libre 1:1

39e minuut.
McAnuff geeft de bal voor. Gregorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorio passt de bal met de wreef. Hekert is nu in balbezit. Hekert schiet op doel. Lengen bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportkemon 46%, fecha libre 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sportkemon - fecha libre 1:1

46e minuut.
Skonieczny komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Hekert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAnuff is nu in balbezit. Hekert begaat een overtreding. Hekert krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Daar is Pane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greco begaat een overtreding. Pane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grillón komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Basualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Placek is nu in balbezit. Basualdo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basualdo krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Skonieczny passt de bal zonder na te denken. Galabov is nu in balbezit. Klungelig pakt Galabov de bal. Galabov passt de bal in één keer door. Skonieczny geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Grillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillón passt de bal met de wreef. Skonieczny heeft problemen om de bal te vangen. Pane is nu in balbezit. Pane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gregorio speelt de bal door. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solmark. Solmark krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Gregorio is nu in balbezit. Achucarro is nu in balbezit. Gregorio begaat een overtreding. Gregorio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Achucarro heeft problemen om de bal te vangen. Achucarro kopt de bal weg. Mena probeert de bal aan de voet te houden. Grillón rent richting de bal. Grillón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pane controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Krajišnik komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saucedo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportkemon 57%, fecha libre 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sportkemon - fecha libre 1:1