Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Drago Fecha Libre FC
Normal Tactiek f(kx)
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.7 gemiddelde waardering 38.9
redelijk Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Vierci onderschept slim de pass. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Sanabria is nu in balbezit. Jyrkiäinen rent richting de bal. Jyrkiäinen draait met de bal, schiet en ... Carrizosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vierci probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Heinzelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Heinzelmann met een sublieme pass. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen schiet op doel. Carrizosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Fecha Libre FC 0:1

14e minuut.
Machain speelt de bal door. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bignon zijn tegenspeler op de grond. Bignon krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Heinzelmann met de inworp. Riquelme is nu in balbezit. Donegan probeert naar een medespeler te passen. Ferry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferry schiet op doel. Carrizosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jyrkiäinen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Fecha Libre FC 0:2

19e minuut.
Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Donegan geeft de bal voor. Jyrkiäinen kopt de bal weg. Ferry rent richting de bal. Ferry schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Riquelme speelt de bal door. Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla passt de bal in één keer door. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ratti geeft een hoge lob. Arce is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heinzelmann. Arce is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ratti komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ratti is nu in balbezit. Jyrkiäinen onderschept slim de pass. Ferry rent richting de bal. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Grzywna rent richting de bal. Chinchilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ratti krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Chinchilla probeert naar een medespeler te passen. Jyrkiäinen rent richting de bal. Jyrkiäinen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Fecha Libre FC 0:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gopar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Drago 59%, Fecha Libre FC 41%.
Fc Drago - Fecha Libre FC 0:3

56e minuut.
Donegan geeft de bal voor. Ferry rent richting de bal. Ferry geeft de bal voor. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Carrizosa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Donegan verovert de bal door een tackle van achteren. Donegan geeft de bal voor. Ferry is nu in balbezit. Ferry draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Fecha Libre FC 0:4

69e minuut.
Donegan passt de bal in één keer door. Chinchilla geeft een hoge lob. Ferry is nu in balbezit. Jyrkiäinen rent richting de bal. Jyrkiäinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Fecha Libre FC 0:5

74e minuut.
Machain geeft de bal voor. Klungelig pakt Ratti de bal. Chinchilla met een sublieme pass. Jyrkiäinen heeft problemen om de bal te vangen. Jyrkiäinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bignon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ratti. Bignon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bignon met een snel genomen vrije trap. Vierci heeft problemen om de bal te vangen. Ferry is nu in balbezit. Ferry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gopar geeft de bal voor. Daar is Vierci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen draait met de bal, schiet en ... Carrizosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Fecha Libre FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Drago 62%, Fecha Libre FC 38%.
Fc Drago - Fecha Libre FC 0:6