Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pynandi FC Rerigueri FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 24.7
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Martino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefebvre onderschept slim de pass. Lefebvre speelt de bal door. Gorostiaga is nu in balbezit. Gorostiaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kiese geeft een lange en hoge pass. Espinola rent richting de bal. Met opzet legt Fleytas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fleytas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Pistilli passt de bal in één keer door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla passt de bal in één keer door. Daar is Lefebvre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefebvre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gorostiaga is nu in balbezit. Barboza is nu in balbezit. Gorostiaga onderschept slim de pass. Gorostiaga haalt uit met een fantastische trap. Da Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pynandi FC - Rerigueri FC 0:1

35e minuut.
Bobadilla speelt de bal door. Daar is Gorostiaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefebvre is nu in balbezit. Gorostiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pynandi FC 57%, Rerigueri FC 43%.
Pynandi FC - Rerigueri FC 0:1

48e minuut.
Iacopini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Gorostiaga rent richting de bal. Gorostiaga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
León is nu in balbezit. León probeert naar een medespeler te passen. Agüero rent richting de bal. Klungelig pakt Gayoso de bal. Gayoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sanguina passt de bal met de wreef. León is nu in balbezit. León speelt de bal door. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy geeft een lange en hoge pass. Da Silva probeert de bal met de borst te controleren. Lefebvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefebvre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Lefebvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefebvre passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barboza de bal. Gorostiaga is nu in balbezit. Gorostiaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ardisonne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fleytas met een snelle inworp. Agüero rent richting de bal. Agüero geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gorostiaga rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Barboza ... Strafschop! Gorostiaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lefebvre zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Blanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pynandi FC - Rerigueri FC 0:2

80e minuut.
León verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pynandi FC 51%, Rerigueri FC 49%.
Pynandi FC - Rerigueri FC 0:2