Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brtales Peces Atlético Mariano
Normal Tactiek Zenaku
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 36.4
zwak Schieten redelijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Guggiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Guggiari geeft de bal voor. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Figueredo is nu in balbezit. Figueredo geeft een hoge lob. Sillero kopt de bal weg. Villagra heeft problemen om de bal te vangen. Villagra passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal in één keer door. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Barchini rent richting de bal. Sillero verovert de bal door een tackle van achteren. Sillero passt de bal met de wreef. Villagra is nu in balbezit. Villagra schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - Atlético Mariano 0:1

30e minuut.
Sillero probeert naar een medespeler te passen. Doria is nu in balbezit. Doria met een sublieme pass. Villagra rent richting de bal. Villagra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Loyola kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barchini met de inworp. Villagra is nu in balbezit. Villagra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - Atlético Mariano 0:2

43e minuut.
Daar is Plá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doria is nu in balbezit. Sillero rent richting de bal. Sillero geeft de bal voor. Colmán springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brtales Peces 77%, Atlético Mariano 23%.
Brtales Peces - Atlético Mariano 0:2

48e minuut.
Avdeyinko met een sublieme pass. Colmán heeft problemen om de bal te vangen. Medina onderschept slim de pass. Ramos onderschept slim de pass. Ramos geeft een hoge lob. Castorino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Klungelig pakt Loyola de bal. Loyola geeft een hoge lob. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - Atlético Mariano 0:3

55e minuut.
Troche bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeyinko onderschept slim de pass. Heyn rent richting de bal. Avdeyinko onderschept slim de pass. Avdeyinko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Heyn rent richting de bal. Colmán verovert de bal door een tackle van achteren. Colmán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Loyola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sillero is nu in balbezit. Sillero geeft een hoge lob. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ... Castorino bokst de bal weg.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sillero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - Atlético Mariano 0:4

67e minuut.
Ramos passt de bal in één keer door. Troche heeft problemen om de bal te vangen. Avdeyinko met een sublieme pass. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Castorino trapt de bal weg van het doel. Doria kopt de bal weg. Medina is nu in balbezit. Villagra rent richting de bal. Villagra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Plá de bal onder controle te krijgen. Krauer probeert naar een medespeler te passen. Villagra is nu in balbezit. Villagra schiet op doel. Prieto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sillero zal de hoekschop nemen. Colmán maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Plá rent richting de bal. Doria onderschept slim de pass. Doria probeert naar een medespeler te passen. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Brtales Peces - Atlético Mariano 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brtales Peces 78%, Atlético Mariano 22%.
Brtales Peces - Atlético Mariano 0:5