Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Salamandras Sportkemon
Normal Tactiek Base
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 24.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal in één keer door. Figueredo rent richting de bal. Figueredo schiet op doel. Artaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Salamandras - Sportkemon 0:1

15e minuut.
Figueredo passt de bal in één keer door. Achinelli is nu in balbezit. Achinelli met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Artaza met een sublieme pass. Rioboo kopt de bal weg. Daar is Figueredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueredo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Artaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Blanco speelt de bal door. Morán rent richting de bal. Morán passt de bal in één keer door. Figueredo rent richting de bal. Figueredo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Achinelli kopt de bal weg. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Isasi is nu in balbezit. Morán onderschept slim de pass. Morán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán passt de bal in één keer door. Figueredo rent richting de bal. Figueredo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Salamandras - Sportkemon 0:2

32e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo draait met de bal, schiet en ... Viveros probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Salamandras - Sportkemon 0:3

36e minuut.
Morán is nu in balbezit. Morán passt de bal in één keer door. Figueredo is nu in balbezit. Figueredo draait met de bal, schiet en ... Artaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Salamandras - Sportkemon 0:4

38e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco geeft een lange en hoge pass. Isasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figueredo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Salamandras 60%, Sportkemon 40%.
Olimpia Salamandras - Sportkemon 0:4

47e minuut.
Figueredo is nu in balbezit. Figueredo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Takahashi de bal. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Morán rent richting de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Salamandras - Sportkemon 0:5

70e minuut.
Salcedo probeert de bal aan de voet te houden. Figueredo is nu in balbezit. Viveros rent richting de bal. Figueredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figueredo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Viveros de bal onder controle te krijgen. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Salamandras 57%, Sportkemon 43%.
Olimpia Salamandras - Sportkemon 0:5