Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fecha Libre FC Mr. Gallina
f(x)+k Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 20.7
adequate Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cabral rent richting de bal. Olmedo onderschept slim de pass. Jaegli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaegli krijgt een gele kaart. Olmedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gopar wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Almoshnino rent richting de bal. González rent richting de bal. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. Lezcano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fecha Libre FC - Mr. Gallina 1:0

23e minuut.
Ferreiro geeft een lange en hoge pass. Riquelme rent richting de bal. Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo draait met de bal, schiet en ... Lezcano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. González rent richting de bal. González geeft een lange en hoge pass. Heinzelmann kopt de bal weg. Gopar is nu in balbezit. Gopar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
González geeft een hoge lob. Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Lesme rent richting de bal. Almoshnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almoshnino probeert naar een medespeler te passen. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lezcano trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riquelme met een snelle inworp. Gopar is nu in balbezit. Gopar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fecha Libre FC 24%, Mr. Gallina 76%.
Fecha Libre FC - Mr. Gallina 1:0

58e minuut.
Wasmosy probeert de bal met de borst te controleren. Gopar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gopar speelt de bal door. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. Lezcano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
is nu in balbezit. passt de bal in één keer door. Daar is Cabral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmedo rent richting de bal. Olmedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fecha Libre FC 30%, Mr. Gallina 70%.
Fecha Libre FC - Mr. Gallina 1:0