Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rerigueri FC libertadlost
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Brusquetti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Villasanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villasanti speelt de bal door. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena haalt uit met een fantastische trap. Paredes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rerigueri FC - libertadlost 0:1

10e minuut.
Samaniego speelt de bal door. Daar is Villasanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villasanti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balbuena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbuena schiet op doel. Paredes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rerigueri FC 52%, libertadlost 48%.
Rerigueri FC - libertadlost 0:1

47e minuut.
Paredes trapt de bal weg van het doel. Lefebvre kopt de bal weg. Klungelig pakt Casaccia de bal. Gorostiaga is nu in balbezit. Gorostiaga haalt uit met een fantastische trap. Cibils kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Espinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareiro verovert de bal door een tackle van achteren. Bareiro met een sublieme pass. Balbuena rent richting de bal. Balbuena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lefebvre onderschept slim de pass. Lefebvre passt de bal zonder na te denken. Gorostiaga rent richting de bal. Gorostiaga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Gorostiaga rent richting de bal. Lefebvre is nu in balbezit. Lefebvre met een sublieme pass. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena schiet op doel. Paredes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rerigueri FC - libertadlost 0:2

81e minuut.
Villasanti is nu in balbezit. Villasanti probeert naar een medespeler te passen. Balbuena rent richting de bal. Balbuena schiet op doel. Franco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paredes bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lefebvre is nu in balbezit. Gorostiaga rent richting de bal. Lefebvre rent richting de bal. Gorostiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cañete trapt de bal weg. Bobadilla kopt de bal weg. Daar is Casaccia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefebvre is nu in balbezit. Lefebvre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cibils probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rerigueri FC 46%, libertadlost 54%.
Rerigueri FC - libertadlost 0:2