Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nux CF S.S.Cabrera
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manzur neemt de hoekschop. Klungelig pakt Da Silva de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nux CF - S.S.Cabrera 0:1

3e minuut.
Noguera met een sublieme pass. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán passt de bal in één keer door. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo draait met de bal, schiet en ... Urbieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Noguera speelt de bal door. Morán rent richting de bal. Met opzet legt Castorino zijn tegenspeler op de grond. Castorino krijgt een gele kaart. Morán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pineda met een snel genomen vrije trap. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo draait met de bal, schiet en ... Urbieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nux CF - S.S.Cabrera 1:1

11e minuut.
Achinelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noguera met de inworp. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Noguera onderschept slim de pass. Noguera probeert naar een medespeler te passen. Oviedo rent richting de bal. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nux CF 26%, S.S.Cabrera 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nux CF - S.S.Cabrera 1:1

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Noguera neemt de hoekschop. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nux CF - S.S.Cabrera 2:1

52e minuut.
Klungelig pakt Ovelar de bal. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet begaat een overtreding. Jacquet krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Robledo passt de bal met de wreef. Riquelme is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocampo. Ocampo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Oviedo rent richting de bal. Castorino is nu in balbezit. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Castorino verovert de bal door een tackle van achteren. Castorino geeft een lange en hoge pass. Daar is Riquelme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riquelme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nux CF - S.S.Cabrera 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nux CF 42%, S.S.Cabrera 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nux CF - S.S.Cabrera 2:2