Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpic FC LA TORRE
Normal Tactiek ATC
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 33
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


15e minuut.
Klungelig pakt Filártiga de bal. Jetten rent richting de bal. Lanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic FC - LA TORRE 0:1

18e minuut.
Valiente passt de bal in één keer door. Fatecha is nu in balbezit. Jetten geeft een lange en hoge pass. Lanzi rent richting de bal. Lanzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt Gauto de bal. Lanzi rent richting de bal. Lanzi passt de bal in één keer door. Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðfinnsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Manzoni is nu in balbezit. Manzoni heeft problemen om de bal te vangen. Manzoni speelt de bal door. Lanzi rent richting de bal. Lanzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Klungelig pakt Filártiga de bal. Fatecha speelt de bal door. Guðfinnsson is nu in balbezit. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fatecha probeert naar een medespeler te passen. Della Bella rent richting de bal. Della Bella passt de bal met de wreef. Jetten probeert naar een medespeler te passen. Manzoni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jetten speelt de bal door. Lanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gauto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic FC 70%, LA TORRE 30%.
Olimpic FC - LA TORRE 0:1

61e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Manzoni rent richting de bal. Manzoni probeert naar een medespeler te passen. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gauto probeert naar een medespeler te passen. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fatecha. Fatecha krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Klungelig pakt Alderete de bal. Guðfinnsson is nu in balbezit. Met opzet legt Valiente zijn tegenspeler op de grond. Guðfinnsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manzoni komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lanzi de bal. Lanzi haalt uit met een fantastische trap. Etcheverry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpic FC - LA TORRE 0:2

83e minuut.
Gauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauto geeft een lange en hoge pass. Fatecha kopt de bal weg. Klungelig pakt Lanzi de bal. Lanzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Filártiga is nu in balbezit. Jetten geeft de bal voor. Daar is Valiente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpic FC 76%, LA TORRE 24%.
Olimpic FC - LA TORRE 0:2