Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackLions Club Deportivo Los Rompe
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Pistilli met de inworp. Castro is nu in balbezit. Castro probeert naar een medespeler te passen. Achinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Achinelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Vachetta met een snelle inworp. Candia is nu in balbezit. Zavala begaat een overtreding. Candia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Candia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pistilli is nu in balbezit. Pistilli geeft een hoge lob. Daar is Zavala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achinelli is nu in balbezit. Achinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackLions - Club Deportivo Los Rompe 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackLions 71%, Club Deportivo Los Rompe 29%.
BlackLions - Club Deportivo Los Rompe 0:1

51e minuut.
Vachetta is nu in balbezit. Gorostiaga verovert de bal door een tackle van achteren. Gorostiaga probeert naar een medespeler te passen. Cristaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristaldo draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Raschle bereikt de bal nog maar net als eerste. Azucas onderschept slim de pass. Azucas met een sublieme pass. Cristaldo is nu in balbezit. Cristaldo draait met de bal, schiet en ... Dumot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackLions 48%, Club Deportivo Los Rompe 52%.
BlackLions - Club Deportivo Los Rompe 0:1