Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaka Sport Deportivo Monos
424 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Mersan de bal. Mersan geeft een hoge lob. Laino met een sublieme pass. Ortuzar rent richting de bal. Ortuzar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaka Sport - Deportivo Monos 0:1

7e minuut.
Yaluff geeft de bal voor. Inworp. Heyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojas rent richting de bal. Rojas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rios met een harde bal richting middenveld. Ortuzar kopt de bal weg. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ... Wasmosy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Argüello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odonne rent richting de bal. Argüello is nu in balbezit. Argüello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Argüello is nu in balbezit. Argüello probeert naar een medespeler te passen. Odonne is nu in balbezit. Odonne schiet op doel. Solís maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaka Sport - Deportivo Monos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaka Sport 40%, Deportivo Monos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaka Sport - Deportivo Monos 1:1

46e minuut.
Haedo Valdez passt de bal met de wreef. Solís is nu in balbezit. Jazmin probeert naar een medespeler te passen. Odonne is nu in balbezit. Odonne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ortuzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortuzar passt de bal zonder na te denken. Ojeda rent richting de bal. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaka Sport - Deportivo Monos 1:2

55e minuut.
Odonne rent richting de bal. Alderete legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Odonne raakt geblesseerd tijdens het duel. Alderete geeft een lange en hoge pass. Odonne legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Odonne is nu in balbezit. Odonne probeert naar een medespeler te passen. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Wasmosy trapt de bal weg. Daar is Haedo Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argüello is nu in balbezit. Odonne is nu in balbezit. Odonne draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaka Sport - Deportivo Monos 2:2

70e minuut.
Roux geeft de bal voor. Delgado rent richting de bal. Delgado speelt de bal door. Odonne is nu in balbezit. Odonne schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Heyn passt de bal zonder na te denken. Argüello is nu in balbezit. Odonne bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello rent richting de bal. Argüello haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
rent richting de bal. Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira passt de bal zonder na te denken. Odonne rent richting de bal. Odonne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaka Sport 38%, Deportivo Monos 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaka Sport - Deportivo Monos 2:2