Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA TORRE BlackLions
ATC Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 20.3
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Jetten bereikt de bal nog maar net als eerste. Jetten met een sublieme pass. Della Bella rent richting de bal. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - BlackLions 1:0

25e minuut.
Jetten verovert de bal door een tackle van achteren. Jetten passt de bal in één keer door. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ... Balmelli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - BlackLions 2:0

26e minuut.
Cristaldo met een sublieme pass. Lovera rent richting de bal. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella haalt uit met een fantastische trap. Pacheco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - BlackLions 3:0

35e minuut.
Daar is Micov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micov probeert naar een medespeler te passen. Lanzi rent richting de bal. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - BlackLions 4:0

37e minuut.
Altieri passt de bal met de wreef. Lovera is nu in balbezit. Della Bella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Della Bella krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Manzoni is nu in balbezit. Manzoni passt de bal met de wreef. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ... Giménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - BlackLions 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA TORRE 28%, BlackLions 72%.
LA TORRE - BlackLions 5:0

50e minuut.
Fatecha is nu in balbezit. Fatecha geeft een lange en hoge pass. Lanzi heeft problemen om de bal te vangen. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ... Giménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Vargas onderschept slim de pass. Manzoni rent richting de bal. Manzoni geeft een hoge lob. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - BlackLions 6:0

58e minuut.
Altieri geeft de bal voor. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas onderschept slim de pass. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fatecha verovert de bal door een tackle van achteren. Fatecha passt de bal zonder na te denken. Daar is Guðfinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guðfinnsson haalt uit met een fantastische trap. Giménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - BlackLions 7:0

68e minuut.
Altieri kopt de bal weg. Manzoni kan de bal niet met de borst controleren. Manzoni passt de bal in één keer door. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jetten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fatecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatecha passt de bal met de wreef. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Jetten met de inworp. Fatecha met een sublieme pass. Klungelig pakt Manzoni de bal. Manzoni passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fatecha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas passt de bal in één keer door. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA TORRE 32%, BlackLions 68%.
LA TORRE - BlackLions 7:0