Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Monos Atlético stroner
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Villanueva geeft een hoge lob. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Rioboo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioboo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Haedo Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haedo Valdez passt de bal met de wreef. Mendonca speelt de bal door. Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rios geeft de bal voor. Inworp. Albospino met de inworp. Ortellado is nu in balbezit. Ortellado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mersan is nu in balbezit. Mersan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rios de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Atlético stroner 1:0

40e minuut.
Mendonca speelt de bal door. Ortellado is nu in balbezit. Cataldo rent richting de bal. Cataldo haalt uit met een fantastische trap. Solís maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Monos - Atlético stroner 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monos 55%, Atlético stroner 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Monos - Atlético stroner 1:1

55e minuut.
Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haedo Valdez onderschept slim de pass. Haedo Valdez geeft de bal voor. Ortuzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortuzar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Atlético stroner 2:1

58e minuut.
Ortellado verovert de bal door een tackle van achteren. Cataldo rent richting de bal. Ortellado rent richting de bal. Ortellado schiet op doel. Solís maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cataldo rent richting de bal. Cataldo passt de bal in één keer door. Ortellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortellado draait met de bal, schiet en ... Solís maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Monos - Atlético stroner 2:2

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Díaz De Vivar de bal onder controle te krijgen. Mersan rent richting de bal. Mersan speelt de bal door. Klungelig pakt Cataldo de bal. Cataldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Haedo Valdez geeft een lange en hoge pass. Rios kopt de bal weg. Rios heeft problemen om de bal te vangen. Cataldo rent richting de bal. Cataldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Monos - Atlético stroner 2:3

86e minuut.
Haedo Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortellado is nu in balbezit. Ortellado passt de bal in één keer door. Cataldo rent richting de bal. Cataldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Monos 54%, Atlético stroner 46%.
Deportivo Monos - Atlético stroner 2:3