Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La banda f.c S.S.Cabrera
gallardo Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen poor


11e minuut.
Castorino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manzur rent richting de bal. Manzur geeft een hoge lob. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme draait met de bal, schiet en ... Peraj bokst de bal weg.

15e minuut.
Rodriguez geeft de bal voor. Khalef is nu in balbezit. Khalef probeert naar een medespeler te passen. Ondrůšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Amo onderschept slim de pass. Castorino rent richting de bal. Barrenta verovert de bal door een tackle van achteren. Amo is nu in balbezit. Amo draait met de bal, schiet en ... Urbieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ondrůšek rent richting de bal. Ondrůšek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La banda f.c - S.S.Cabrera 1:0

29e minuut.
Rodriguez rent richting de bal. Ondrůšek onderschept slim de pass. Ondrůšek speelt de bal door. Amo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Barrenta probeert naar een medespeler te passen. Amo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amo passt de bal in één keer door. Ondrůšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Castorino is nu in balbezit. Ondrůšek onderschept slim de pass. Ondrůšek speelt de bal door. Amo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Khalef is nu in balbezit. Khalef passt de bal met de wreef. Ondrůšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La banda f.c 40%, S.S.Cabrera 60%.
La banda f.c - S.S.Cabrera 1:0

48e minuut.
Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Balmelli rent richting de bal. Ondrůšek verovert de bal door een tackle van achteren. Ondrůšek geeft een hoge lob. Khalef geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amo rent richting de bal. Amo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La banda f.c - S.S.Cabrera 2:0

52e minuut.
Høiseth rent richting de bal. Høiseth passt de bal in één keer door. Barrenta speelt de bal door. Amo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Rodriguez rent richting de bal. Khalef onderschept slim de pass. Khalef passt de bal met de wreef. Ondrůšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urbieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ondrůšek passt de bal in één keer door. Barrenta is nu in balbezit. Barrenta met een sublieme pass. Amo rent richting de bal. Amo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Khalef kopt de bal weg. Ondrůšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek passt de bal in één keer door. Amo is nu in balbezit. Amo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondrůšek onderschept slim de pass. Ondrůšek speelt de bal door. Amo is nu in balbezit. Amo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La banda f.c - S.S.Cabrera 3:0

84e minuut.
Galeano rent richting de bal. Galeano geeft de bal voor. De Hauwere geeft een lange en hoge pass. Høiseth rent richting de bal. Høiseth geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La banda f.c 23%, S.S.Cabrera 77%.
La banda f.c - S.S.Cabrera 3:0