Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guiners Nux CF
532 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 26.1
matig Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Valdivieso rent richting de bal. Valdivieso probeert naar een medespeler te passen. Noguera rent richting de bal. Noguera geeft de bal voor. Galindo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Molinas onderschept slim de pass. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo met een sublieme pass. Ovelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelar geeft een lange en hoge pass. Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - Nux CF 0:1

27e minuut.
Echeverria rent richting de bal. Noguera onderschept slim de pass. Noguera speelt de bal door. Oviedo rent richting de bal. Oviedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo speelt de bal door. Oviedo rent richting de bal. Daar is Oviedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo schiet op doel. Raschle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Noguera heeft problemen om de bal te vangen. Noguera passt de bal zonder na te denken. Zarza is nu in balbezit. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pineda passt de bal met de wreef. Morán rent richting de bal. Morán speelt de bal door. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Valiente geeft een hoge lob. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo draait met de bal, schiet en ... Raschle bokst de bal weg. Galindo probeert naar een medespeler te passen. Oviedo kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiners 58%, Nux CF 42%.
Guiners - Nux CF 0:1

57e minuut.
Zarza rent richting de bal. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda speelt de bal door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - Nux CF 0:2

75e minuut.
Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morán raakt geblesseerd tijdens het duel. Pineda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Zarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo draait met de bal, schiet en ... Raschle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valdivieso kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ovelar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Soto passt de bal in één keer door. Morán rent richting de bal. Morán probeert naar een medespeler te passen. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiners 55%, Nux CF 45%.
Guiners - Nux CF 0:2