Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montlake Jake LA TORRE
Normal Tactiek ATC
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 31
slecht Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


9e minuut.
Fatecha onderschept slim de pass. Fatecha speelt de bal door. Daar is Della Bella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Della Bella schiet op doel. Areco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Montlake Jake - LA TORRE 0:1

12e minuut.
Balbuena geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manzoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðfinnsson haalt uit met een fantastische trap. Areco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Jenei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aguilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Areco trapt de bal weg van het doel. Jetten probeert naar een medespeler te passen. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Areco met een harde bal richting middenveld. Jetten kopt de bal weg. Daar is Guggiari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanzi rent richting de bal. Lanzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montlake Jake - LA TORRE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montlake Jake 62%, LA TORRE 38%.
Montlake Jake - LA TORRE 0:2

46e minuut.
Rodriguez verovert de bal door een tackle van achteren. Manzoni onderschept slim de pass. Manzoni geeft de bal voor. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella haalt uit met een fantastische trap. Areco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Jenei passt de bal in één keer door. Fatecha rent richting de bal. Fatecha passt de bal zonder na te denken. Lanzi rent richting de bal. Lanzi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Jetten met een snelle inworp. Daar is Fatecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatecha probeert naar een medespeler te passen. Della Bella rent richting de bal. Della Bella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Manzoni is nu in balbezit. Manzoni geeft een lange en hoge pass. Della Bella rent richting de bal. Della Bella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Jenei speelt de bal door. Jetten bereikt de bal nog maar net als eerste. Jetten passt de bal met de wreef. Lanzi is nu in balbezit. Lanzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Della Bella is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Urbieta probeert naar een medespeler te passen. Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella haalt uit met een fantastische trap. Areco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montlake Jake - LA TORRE 0:3

77e minuut.
Guggiari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jetten met een snelle inworp. Lanzi is nu in balbezit. Lanzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Montlake Jake - LA TORRE 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montlake Jake 77%, LA TORRE 23%.
Montlake Jake - LA TORRE 0:4