Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nux CF Jaka Sport
Normal Tactiek 424
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.9 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Odonne bereikt de bal nog maar net als eerste. Odonne probeert naar een medespeler te passen. Argüello is nu in balbezit. Argüello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nux CF - Jaka Sport 0:1

7e minuut.
Pineda passt de bal zonder na te denken. Morán rent richting de bal. Oviedo rent richting de bal. Oviedo schiet op doel. Wasmosy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nux CF - Jaka Sport 1:1

25e minuut.
Oviedo rent richting de bal. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo speelt de bal door. Morán heeft problemen om de bal te vangen. Morán schiet op doel. Wasmosy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Oviedo heeft problemen om de bal te vangen. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. Granada probeert de bal aan de voet te houden. Noguera rent richting de bal. Noguera geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nux CF 32%, Jaka Sport 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nux CF - Jaka Sport 1:1

47e minuut.
Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo geeft de bal voor. Granada rent richting de bal. Granada geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Oviedo de bal onder controle te krijgen. Wasmosy bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán met een sublieme pass. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nux CF - Jaka Sport 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nux CF 35%, Jaka Sport 65%.
Nux CF - Jaka Sport 2:1