Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mala_Junta FC AC LaFarsa
Champein Tactiek AngelesENtnga
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
30.8 gemiddelde waardering 45
matig Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


20e minuut.
Mertiňák probeert naar een medespeler te passen. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal zonder na te denken. van Laere rent richting de bal. van Laere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Neffa met een harde bal richting middenveld. Romero rent richting de bal. Romero geeft de bal voor. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco draait met de bal, schiet en ... Semrau bokst de bal weg.

23e minuut.
López passt de bal in één keer door. Voliotis rent richting de bal. Voliotis passt de bal met de wreef. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - AC LaFarsa 0:1

27e minuut.
Wasmosy geeft de bal voor. Mertiňák kopt de bal weg. Hühneraug met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Díaz met de inworp. Mertiňák geeft een lange en hoge pass. López kopt de bal weg. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vega komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Mertiňák geeft de bal voor. Klungelig pakt Pettirossi de bal. Escobar is nu in balbezit. Escobar schiet op doel. Vega maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Etcheverry rent richting de bal. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar passt de bal zonder na te denken. van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. van Laere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Inworp. Piesik komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Parodi geeft een hoge lob. Inworp. Piesik met een snelle inworp. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cáceres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - AC LaFarsa 0:2

44e minuut.
De Wulf bereikt de bal nog maar net als eerste. López onderschept slim de pass. López passt de bal in één keer door. van Laere is nu in balbezit. van Laere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scappini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala_Junta FC 69%, AC LaFarsa 31%.
Mala_Junta FC - AC LaFarsa 0:2

47e minuut.
Badstuber geeft een lange en hoge pass. van Laere is nu in balbezit. Cáceres legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cáceres krijgt een gele kaart. van Laere raakt geblesseerd tijdens het duel. Escobar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - AC LaFarsa 0:3

53e minuut.
Aldermand geeft de bal voor. van Laere kopt de bal weg. Escobar is nu in balbezit. Escobar schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Etcheverry rent richting de bal. Mertiňák begaat een overtreding. Etcheverry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rybiałek komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mertiňák met de inworp. van Laere is nu in balbezit. van Laere met een sublieme pass. Piesik speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Etcheverry passt de bal zonder na te denken. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik probeert naar een medespeler te passen. Rybiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybiałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hühneraug passt de bal zonder na te denken. van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. van Laere passt de bal zonder na te denken. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Cirio komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De Wulf rent richting de bal. De Wulf passt de bal met de wreef. Turtă rent richting de bal. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - AC LaFarsa 1:3

84e minuut.
Alicante probeert naar een medespeler te passen. van Laere rent richting de bal. van Laere passt de bal in één keer door. Rybiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybiałek draait met de bal, schiet en ... Vega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Scappini speelt de bal door. Cirio geeft een lange en hoge pass. López kan de bal niet met de borst controleren. Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala_Junta FC 62%, AC LaFarsa 38%.
Mala_Junta FC - AC LaFarsa 1:3