Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feos Serpientes Ola Poke
Normal Tactiek Cebolla Crocante
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 23.6
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Loyola de bal. Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chilavert is nu in balbezit. Chilavert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Lê Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lê Đức is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chilavert legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Balbuena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ola Poke 0:1

23e minuut.
Saba kopt de bal weg. Chilavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Giménez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chilavert wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncoso verovert de bal door een tackle van achteren. Troncoso passt de bal in één keer door. Negreiros heeft problemen om de bal te vangen. Negreiros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ola Poke 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Serpientes 71%, Ola Poke 29%.
Feos Serpientes - Ola Poke 0:2

57e minuut.
Saba rent richting de bal. Saba passt de bal in één keer door. Negreiros is nu in balbezit. Negreiros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ola Poke 0:3

62e minuut.
Klungelig pakt Giménez de bal. Chilavert onderschept slim de pass. Chilavert probeert naar een medespeler te passen. Negreiros is nu in balbezit. Negreiros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Negreiros is nu in balbezit. Loyola rent richting de bal. Loyola passt de bal in één keer door. Lê Đức rent richting de bal. Lê Đức haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Ola Poke 0:4

73e minuut.
Leoz probeert naar een medespeler te passen. Babayev rent richting de bal. Babayev geeft de bal voor. Negreiros heeft problemen om de bal te vangen. Negreiros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Serpientes 61%, Ola Poke 39%.
Feos Serpientes - Ola Poke 0:4