Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KICHO AC LaFarsa
Normal Tactiek AngelesENtnga
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 34.3
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Echeverria speelt de bal door. Pácal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pácal geeft een lange en hoge pass. van Laere rent richting de bal. van Laere draait met de bal, schiet en ... Rojas bokst de bal weg. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

3e minuut.
Piesik onderschept slim de pass. Piesik probeert naar een medespeler te passen. Voliotis geeft een hoge lob. van Laere rent richting de bal. van Laere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Báez de bal. van Laere is nu in balbezit. van Laere haalt uit met een fantastische trap. Rojas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - AC LaFarsa 0:1

6e minuut.
Voliotis onderschept slim de pass. Voliotis geeft de bal voor. Caballero heeft problemen om de bal te vangen. van Laere rent richting de bal. van Laere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - AC LaFarsa 0:2

15e minuut.
Galotta probeert naar een medespeler te passen. Báez probeert naar een medespeler te passen. Piesik met een sublieme pass. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar draait met de bal, schiet en ... Rojas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
van Laere probeert de bal aan de voet te houden. Echeverria is nu in balbezit. Piesik probeert naar een medespeler te passen. van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. van Laere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Alicante geeft de bal voor. Galotta is nu in balbezit. Galotta passt de bal in één keer door. van Laere is nu in balbezit. van Laere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - AC LaFarsa 0:3

27e minuut.
Zátka rent richting de bal. Zátka geeft een lange en hoge pass. Voliotis met een sublieme pass. van Laere is nu in balbezit. van Laere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Escobar is nu in balbezit. Escobar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Piesik heeft problemen om de bal te vangen. Piesik probeert naar een medespeler te passen. Galotta rent richting de bal. van Laere rent richting de bal. van Laere schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - AC LaFarsa 0:4

30e minuut.
Yaluk is nu in balbezit. van Laere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaluk raakt geblesseerd tijdens het duel. Rybiałek komt het veld opgelopen. Beljo komt het veld opgelopen.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uliambre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voliotis met een sublieme pass. Beljo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beljo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ursulescu komt het veld opgelopen. Gabso komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KICHO 69%, AC LaFarsa 31%.
KICHO - AC LaFarsa 0:4

48e minuut.
Laino verovert de bal door een tackle van achteren. Laino met een sublieme pass. Beljo is nu in balbezit. Beljo draait met de bal, schiet en ... Rojas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - AC LaFarsa 0:5

50e minuut.
Uliambre bereikt de bal nog maar net als eerste. Voliotis onderschept slim de pass. Voliotis passt de bal in één keer door. Galotta is nu in balbezit. Galotta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rybiałek heeft problemen om de bal te vangen. Rybiałek draait met de bal, schiet en ... Rojas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - AC LaFarsa 0:6

52e minuut.
Voliotis geeft de bal voor. Galotta is nu in balbezit. Cazal maakt een afschuwelijke overtreding. Cazal krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Cirio geeft de bal voor. Voliotis is nu in balbezit. Voliotis passt de bal in één keer door. Beljo rent richting de bal. Beljo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - AC LaFarsa 0:7

59e minuut.
Echeverria geeft een lange en hoge pass. Inworp. Voliotis met de inworp. Galotta is nu in balbezit. Galotta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Báez geeft een hoge lob. Sapena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voliotis. Voliotis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Caballero geeft een lange en hoge pass. Galotta probeert de bal aan de voet te houden. Piesik is nu in balbezit. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KICHO - AC LaFarsa 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KICHO 72%, AC LaFarsa 28%.
KICHO - AC LaFarsa 0:8