Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Humaita Mala_Junta FC
Normal Tactiek Champein
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 26.9
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Greco is nu in balbezit. Greco passt de bal in één keer door. Turtă is nu in balbezit. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Filártiga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - Mala_Junta FC 0:1

7e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero geeft de bal voor. Etcheverry kopt de bal weg. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă schiet op doel. Filártiga bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Campos Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă met een sublieme pass. Greco is nu in balbezit. Greco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Barchini geeft de bal voor. Inworp. Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is De Wulf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Wulf geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Etcheverry met een snelle inworp. Díaz geeft de bal voor. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - Mala_Junta FC 0:2

29e minuut.
Turtă is nu in balbezit. Barchini rent richting de bal. Turtă onderschept slim de pass. Turtă heeft problemen om de bal te vangen. Turtă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Vega komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humaita 65%, Mala_Junta FC 35%.
Humaita - Mala_Junta FC 0:2

50e minuut.
Greco is nu in balbezit. Greco passt de bal met de wreef. Daar is Turtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Barchini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - Mala_Junta FC 0:3

65e minuut.
Turtă rent richting de bal. Turtă speelt de bal door. Greco is nu in balbezit. Turtă is nu in balbezit. Turtă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Turtă passt de bal in één keer door. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonsino is nu in balbezit. Turtă onderschept slim de pass. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Achucarro kopt de bal weg. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco passt de bal met de wreef. Turtă rent richting de bal. Turtă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - Mala_Junta FC 0:4

84e minuut.
De Wulf bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf geeft een lange en hoge pass. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă draait met de bal, schiet en ... Barchini probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Romero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Ruiz Díaz de bal. De Wulf met een sublieme pass. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco schiet op doel. Filártiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Greco rent richting de bal. Greco schiet op doel. Filártiga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Turtă heeft problemen om de bal te vangen. Turtă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Humaita - Mala_Junta FC 0:5

87e minuut.
Turtă heeft problemen om de bal te vangen. Romero is nu in balbezit. Turtă rent richting de bal. Romero rent richting de bal. Romero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Ruiz Díaz de bal. Greco is nu in balbezit. Greco speelt de bal door. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humaita 67%, Mala_Junta FC 33%.
Humaita - Mala_Junta FC 0:5