Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liver pul Feos Serpientes
asd Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Coronel onderschept slim de pass. Bornemissza geeft een hoge lob. Alborno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieniecki onderschept slim de pass. Sobieniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liver pul - Feos Serpientes 1:0

6e minuut.
Cibils met een sublieme pass. Maidana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maidana passt de bal met de wreef. de Gucht bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gucht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liver pul - Feos Serpientes 2:0

28e minuut.
Giménez is nu in balbezit. de Gucht rent richting de bal. Sobieniecki is nu in balbezit. de Gucht bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gucht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bornemissza verovert de bal door een tackle van achteren. Maidana is nu in balbezit. Maidana probeert naar een medespeler te passen. de Gucht bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gucht haalt uit met een fantastische trap. Balbuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cartes geeft een lange en hoge pass. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza met een sublieme pass. Sobieniecki is nu in balbezit. Sobieniecki draait met de bal, schiet en ... Balbuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liver pul 25%, Feos Serpientes 75%.
liver pul - Feos Serpientes 2:0

58e minuut.
Turczyn trapt de bal weg van het doel. Bornemissza rent richting de bal. Bornemissza speelt de bal door. Sobieniecki rent richting de bal. Sobieniecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Balbuena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Cibils speelt de bal door. Daar is Bornemissza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bornemissza met een sublieme pass. Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Algarra de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Algarra rent richting de bal. Algarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liver pul - Feos Serpientes 3:0

61e minuut.
Corrêa komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal met de wreef. Maidana met een sublieme pass. de Gucht rent richting de bal. de Gucht draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Corrêa is nu in balbezit. Corrêa passt de bal zonder na te denken. Bornemissza speelt de bal door. Algarra heeft problemen om de bal te vangen. Algarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Balbuena trapt de bal weg van het doel. Maidana kopt de bal weg. Candia probeert de bal met de borst te controleren. Algarra rent richting de bal. Algarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Balbuena trapt de bal weg van het doel. Corrêa kopt de bal weg. Klungelig pakt Giménez de bal. de Gucht is nu in balbezit. de Gucht haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Yaluk passt de bal zonder na te denken. Corrêa heeft problemen om de bal te vangen. Corrêa passt de bal met de wreef. Daar is Sobieniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobieniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Maidana onderschept slim de pass. Maidana passt de bal zonder na te denken. Sobieniecki rent richting de bal. Algarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Gucht rent richting de bal. de Gucht schiet op doel. Balbuena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liver pul - Feos Serpientes 4:0

76e minuut.
Burt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza verovert de bal door een tackle van achteren. Bornemissza met een sublieme pass. de Gucht is nu in balbezit. de Gucht haalt uit met een fantastische trap. Balbuena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Maidana onderschept slim de pass. Maidana passt de bal in één keer door. Bornemissza met een sublieme pass. Sobieniecki rent richting de bal. Sobieniecki schiet op doel. Balbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liver pul 27%, Feos Serpientes 73%.
liver pul - Feos Serpientes 4:0