Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Serenidad Ola Poke
BloqueO Tactiek Cebolla Crocante
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 25.3
solid Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen poor


5e minuut.
Wydrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyński geeft een hoge lob. Inworp. Ivanovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busuttil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ivanovič met de inworp. Babayev is nu in balbezit. Busuttil verovert de bal door een tackle van achteren. Busuttil schiet op doel. Domínguez Sanguino probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Ortuzar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Sabolovič rent richting de bal. Neuendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič verovert de bal door een tackle van achteren. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap. Ortuzar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Serenidad - Ola Poke 1:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanovič met een snelle inworp. Hughes rent richting de bal. Hughes draait met de bal, schiet en ... Ortuzar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Serenidad - Ola Poke 2:0

23e minuut.
Ivanovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busuttil rent richting de bal. Hughes is nu in balbezit. Hughes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Serenidad - Ola Poke 3:0

32e minuut.
Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev passt de bal met de wreef. Sabolovič is nu in balbezit. Sabolovič haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Babayev speelt de bal door. Deijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lê Đức tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deijl raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Wydrzyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanovič met de inworp. Busuttil bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuttil geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Serenidad 35%, Ola Poke 65%.
Deportivo Serenidad - Ola Poke 3:0

46e minuut.
Öykün komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Babayev rent richting de bal. Babayev geeft een hoge lob. Grzelczak heeft problemen om de bal te vangen. Lê Đức rent richting de bal. Lê Đức draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Troncoso neemt vlug de vrije trap. Kabulov geeft een lange en hoge pass. Sabolovič kopt de bal weg. Busuttil rent richting de bal. Busuttil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Babayev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carnabuci komt het veld opgelopen. Rey komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Neuendorf onderschept slim de pass. Neuendorf geeft de bal voor. Negreiros kopt de bal weg. Lê Đức rent richting de bal. Lê Đức haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Deijl geeft een lange en hoge pass. Ortuzar met een sublieme pass. Ivanovič kopt de bal weg. Hughes is nu in balbezit. Hughes draait met de bal, schiet en ... Paal! Ortuzar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Serenidad - Ola Poke 4:0

77e minuut.
Inworp. De Marchi komt het veld opgelopen. Riberos komt het veld opgelopen. Dolguetta komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Busuttil draait met de bal, schiet en ... Ortuzar speelt de bal door. Troncoso kopt de bal weg. Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreiros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Busuttil is nu in balbezit. Busuttil met een sublieme pass. Riberos rent richting de bal. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Serenidad 51%, Ola Poke 49%.
Deportivo Serenidad - Ola Poke 4:0