Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC LaFarsa Humaita
AngelesENtnga Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 18
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Carrizosa met een sublieme pass. Voliotis rent richting de bal. Voliotis geeft een lange en hoge pass. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Hoàng Sĩ is nu in balbezit. Hoàng Sĩ haalt uit met een fantastische trap. Alfonsino probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Voliotis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Piesik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Galotta passt de bal met de wreef. Hoàng Sĩ rent richting de bal. Hoàng Sĩ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piesik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galotta rent richting de bal. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Humaita 1:0

19e minuut.
Ruiz Díaz rent richting de bal. Voliotis onderschept slim de pass. Voliotis geeft een hoge lob. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Alfonsino geeft een lange en hoge pass. Voliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voliotis passt de bal met de wreef. Rybiałek rent richting de bal. Rybiałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Humaita 2:0

33e minuut.
Klungelig pakt Rybiałek de bal. Rybiałek probeert naar een medespeler te passen. Galotta is nu in balbezit. Galotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Humaita 3:0

35e minuut.
Gabso kopt de bal weg. Voliotis controleert de bal met de borst. Voliotis probeert naar een medespeler te passen. Rybiałek rent richting de bal. Rybiałek haalt uit met een fantastische trap. Filártiga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filártiga probeert naar een medespeler te passen. Báez kopt de bal weg. Hoàng Sĩ is nu in balbezit. Hoàng Sĩ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zátka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piesik is nu in balbezit. Piesik geeft een hoge lob. Rybiałek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 27%, Humaita 73%.
AC LaFarsa - Humaita 3:0

46e minuut.
Felgr komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beljo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Piesik rent richting de bal. Piesik passt de bal met de wreef. Daar is Rybiałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galotta is nu in balbezit. Galotta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cirio speelt de bal door. Barchini is nu in balbezit. Rybiałek verovert de bal door een tackle van achteren. Rybiałek draait met de bal, schiet en ... Filártiga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Humaita 4:0

63e minuut.
Leiva komt het veld opgelopen. Akşit komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 30%, Humaita 70%.
AC LaFarsa - Humaita 4:0