Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feos Serpientes Deportivo Serenidad
Normal Tactiek BloqueO
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
0 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen average


25e minuut.
Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia geeft een hoge lob. Cartes is nu in balbezit. Ilabaca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilabaca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cartes rent richting de bal. Ilabaca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilabaca met een sublieme pass. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos haalt uit met een fantastische trap. Balbuena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Burt is nu in balbezit. De Marchi verovert de bal door een tackle van achteren. De Marchi met een sublieme pass. Riberos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riberos schiet op doel. Balbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Deportivo Serenidad 0:1

41e minuut.
Giménez rent richting de bal. De Marchi met een sublieme pass. Ivanovič probeert naar een medespeler te passen. Ilabaca rent richting de bal. Ilabaca haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Serpientes 59%, Deportivo Serenidad 41%.
Feos Serpientes - Deportivo Serenidad 0:1

50e minuut.
Lezcano onderschept slim de pass. Lezcano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riberos de bal. Riberos schiet op doel. Klungelig pakt Alborno de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feos Serpientes - Deportivo Serenidad 0:2

52e minuut.
Ilabaca speelt de bal door. Yaluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano onderschept slim de pass. Riberos is nu in balbezit. Riberos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De Marchi speelt de bal door. Daar is Ilabaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilabaca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilabaca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feos Serpientes 52%, Deportivo Serenidad 48%.
Feos Serpientes - Deportivo Serenidad 0:2