Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC LaFarsa Franja Negra FC
AngelesENtnga Tactiek 442
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.2 gemiddelde waardering 33.8
solide Schieten redelijk
redelijk Passen matig
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Escobar de bal. van Laere is nu in balbezit. Henriquez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Laere raakt geblesseerd tijdens het duel. López neemt de penalty, wat een uithaal! Balmelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Granada de bal onder controle te krijgen. Mertiňák rent richting de bal. Mertiňák geeft een lange en hoge pass. Balmelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Viera verovert de bal door een tackle van achteren. López onderschept slim de pass. López met een sublieme pass. van Laere rent richting de bal. van Laere draait met de bal, schiet en ... Balmelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Hühneraug geeft de bal voor. Escobar kopt de bal weg. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap. Balmelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Franja Negra FC 1:0

23e minuut.
Hühneraug probeert naar een medespeler te passen. van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. van Laere geeft een lange en hoge pass. Escobar springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Franja Negra FC 2:0

30e minuut.
Hühneraug bereikt de bal nog maar net als eerste. Hühneraug passt de bal in één keer door. Granada is nu in balbezit. López verovert de bal door een tackle van achteren. López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
van Laere kopt de bal weg. Viera probeert de bal aan de voet te houden. Escobar rent richting de bal. Escobar draait met de bal, schiet en ... Balmelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Franja Negra FC 3:0

34e minuut.
Aldermand geeft de bal voor. Daar is Doria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hühneraug bereikt de bal nog maar net als eerste. Hühneraug geeft de bal voor. Escobar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Voliotis rent richting de bal. Granada verovert de bal door een tackle van achteren. Granada speelt de bal door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Aldermand met een snelle inworp. Voliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voliotis speelt de bal door. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Voliotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mertiňák kan de bal niet met de borst controleren. Mertiňák probeert naar een medespeler te passen. Escobar is nu in balbezit. Escobar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Aldermand geeft de bal voor. Viera kopt de bal weg. van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. van Laere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Franja Negra FC 4:0

45e minuut.
Voliotis probeert naar een medespeler te passen. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo passt de bal met de wreef. López rent richting de bal. López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoàng Sĩ komt het veld opgelopen. Rybiałek komt het veld opgelopen. Filipputti komt het veld opgelopen. Beljo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 36%, Franja Negra FC 64%.
AC LaFarsa - Franja Negra FC 4:0

49e minuut.
Rybiałek heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Sĩ rent richting de bal. Hoàng Sĩ passt de bal in één keer door. Beljo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beljo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lefebvre verovert de bal door een tackle van achteren. Lefebvre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Doria de bal. Hühneraug rent richting de bal. Hühneraug geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 37%, Franja Negra FC 63%.
AC LaFarsa - Franja Negra FC 4:0