Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mala_Junta FC Gachet FC
Champein Tactiek Subimos
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.1 gemiddelde waardering 41.4
matig Schieten goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen goed


9e minuut.
Borsatto rent richting de bal. Borsatto geeft een lange en hoge pass. Daar is Pettirossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikkola rent richting de bal. Mikkola draait met de bal, schiet en ... Neffa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Gachet FC 0:1

12e minuut.
De Wulf rent richting de bal. De Wulf geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Campo de bal onder controle te krijgen. Romero is nu in balbezit. Romero geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pettirossi is nu in balbezit. Pettirossi geeft de bal voor. Bukowiecki kopt de bal weg. Mikkola rent richting de bal. Mikkola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Gachet FC 0:2

14e minuut.
Saucedo onderschept slim de pass. Turtă rent richting de bal. Turtă passt de bal met de wreef. Greco is nu in balbezit. Greco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Gachet FC 1:2

19e minuut.
Argaña is nu in balbezit. Arceusz verovert de bal door een tackle van achteren. Arceusz geeft de bal voor. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola haalt uit met een fantastische trap. Neffa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Gachet FC 1:3

20e minuut.
Romero is nu in balbezit. Mikkola rent richting de bal. Romero rent richting de bal. Mikkola verovert de bal door een tackle van achteren. Mikkola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Mikkola is nu in balbezit. Mikkola passt de bal in één keer door. Luginbühl is nu in balbezit. Luginbühl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Arceusz is nu in balbezit. Arceusz speelt de bal door. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola draait met de bal, schiet en ... Neffa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Gachet FC 1:4

25e minuut.
Greco rent richting de bal. Greco passt de bal in één keer door. Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Luginbühl onderschept slim de pass. Luginbühl passt de bal in één keer door. Neffa bokst de bal weg. Luginbühl rent richting de bal. Luginbühl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Vega komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Luginbühl verovert de bal door een tackle van achteren. Luginbühl passt de bal zonder na te denken. Mikkola is nu in balbezit. Mikkola draait met de bal, schiet en ... Vega probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vega trapt de bal weg. Campo kopt de bal weg. Klungelig pakt Cáceres de bal. Mikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Luginbühl rent richting de bal. Luginbühl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Gachet FC 1:5

38e minuut.
Campo met de inworp. Arceusz is nu in balbezit. Arceusz geeft de bal voor. Daar is Mikkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikkola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Arceusz geeft de bal voor. Cáceres probeert de bal aan de voet te houden. Mikkola rent richting de bal. Mikkola schiet op doel. Vega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Gachet FC 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala_Junta FC 66%, Gachet FC 34%.
Mala_Junta FC - Gachet FC 1:6

46e minuut.
Piccinini komt het veld opgelopen. Borsatto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pisz komt het veld opgelopen. Mićović komt het veld opgelopen. Scappini komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Campo rent richting de bal. Campo geeft een hoge lob. Luginbühl rent richting de bal. Luginbühl schiet op doel. Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Gachet FC 1:7

54e minuut.
Piccinini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz met een snelle inworp. Argaña geeft de bal voor. Regulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Luginbühl stond buitenspel. Debernardi komt het veld opgelopen. Sánta komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Debernardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceres is nu in balbezit. Sánta onderschept slim de pass. Debernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Debernardi draait met de bal, schiet en ... Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Díaz speelt de bal door. Wasmosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasmosy passt de bal met de wreef. Pisz geeft een hoge lob. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Gachet FC 1:8

84e minuut.
Debernardi passt de bal zonder na te denken. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Debernardi rent richting de bal. Debernardi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pettirossi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bukowiecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Debernardi is nu in balbezit. Debernardi haalt uit met een fantastische trap. Vega bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala_Junta FC 65%, Gachet FC 35%.
Mala_Junta FC - Gachet FC 1:8