Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bañado FC Rubios Bufalos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Saccarello geeft een hoge lob. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simón. Simón krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Doeltrap. Ojeda trapt de bal weg. Zelaya speelt de bal door. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverria passt de bal zonder na te denken. Piatti rent richting de bal. Piatti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Aguilera geeft een lange en hoge pass. Cataldi is nu in balbezit. Met opzet legt Rios zijn tegenspeler op de grond. Rios krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Piatti passt de bal zonder na te denken. Guillén is nu in balbezit. Paiva onderschept slim de pass. Paiva schiet op doel. Campuzano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bañado FC 38%, Rubios Bufalos 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bañado FC - Rubios Bufalos 0:0

58e minuut.
Klungelig pakt Aguilera de bal. Piatti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilera. Aguilera krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Saccarello is nu in balbezit. Saccarello passt de bal zonder na te denken. Haedo is nu in balbezit. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bañado FC 50%, Rubios Bufalos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bañado FC - Rubios Bufalos 0:0