Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flamengo Luque Cadiz Fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Pistilli draait met de bal, schiet en ... Delorenzi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Montórfano zal de hoekschop nemen. Cartes krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Argüello bokst de bal weg.

12e minuut.
Ayala geeft de bal voor. Inworp. Ferreira met een snelle inworp. Casaccia is nu in balbezit. Casaccia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro geeft de bal voor. Ayala heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Casaccia verovert de bal door een tackle van achteren. Casaccia met een sublieme pass. Kuster rent richting de bal. Kuster haalt uit met een fantastische trap. Montórfano probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
flamengo Luque - Cadiz Fc 0:1

32e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala geeft een lange en hoge pass. Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft een lange en hoge pass. Mussi onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo Luque 60%, Cadiz Fc 40%.
flamengo Luque - Cadiz Fc 0:1

46e minuut.
Mora passt de bal in één keer door. Cabañas rent richting de bal. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Pistilli verovert de bal door een tackle van achteren. Pistilli schiet op doel. Argüello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

54e minuut.
Ayala probeert naar een medespeler te passen. Casaccia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mussi. Casaccia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mora met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Cartes kopt de bal weg. Klungelig pakt Delorenzi de bal. Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistilli onderschept slim de pass. Pistilli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Casaccia speelt de bal door. Kuster is nu in balbezit. Grillón rent richting de bal. Kuster onderschept slim de pass. Kuster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flamengo Luque 35%, Cadiz Fc 65%.
flamengo Luque - Cadiz Fc 0:1