Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chiquito flamengo Luque
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Cabañas speelt de bal door. Cartes is nu in balbezit. Cartes geeft een lange en hoge pass. Pistilli rent richting de bal. Pistilli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Leiva rent richting de bal. Fatecha begaat een overtreding. Fatecha krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Gadea is nu in balbezit. Gadea geeft een lange en hoge pass. Cibils kopt de bal weg. Fadlala rent richting de bal. Fadlala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Grillón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grillón krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Aldama heeft problemen om de bal te vangen. Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala geeft de bal voor. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chiquito - flamengo Luque 0:1

42e minuut.
Grillón is nu in balbezit. Areco onderschept slim de pass. Areco speelt de bal door. Leiva heeft problemen om de bal te vangen. Leiva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ayala onderschept slim de pass. Ayala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Campos Cervera de bal. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiquito 51%, flamengo Luque 49%.
chiquito - flamengo Luque 0:1

51e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. Soto kopt de bal weg. Daar is Gadea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadlala rent richting de bal. Fadlala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chiquito - flamengo Luque 1:1

55e minuut.
Leiva rent richting de bal. Ayala onderschept slim de pass. Ayala geeft de bal voor. Pistilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistilli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
González geeft een lange en hoge pass. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Fatecha geeft een hoge lob. Pistilli rent richting de bal. Pistilli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiquito 61%, flamengo Luque 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chiquito - flamengo Luque 1:1