Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Olimpia Sportivo 2 de Agosto
343 Tactiek 343
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Brugada rent richting de bal. Brugada geeft de bal voor. Daar is Zalazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etcheverry is nu in balbezit. Etcheverry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wasmosy verovert de bal door een tackle van achteren. Wasmosy geeft een hoge lob. Brugada kopt de bal weg. Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverry schiet op doel. Arditi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
López geeft de bal voor. Inworp. Lemos met de inworp. Zalazar probeert de bal met de borst te controleren. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. Inworp. Enriquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yambay rent richting de bal. Yambay geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Sportivo 2 de Agosto 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia 48%, Sportivo 2 de Agosto 52%.
Club Olimpia - Sportivo 2 de Agosto 0:1

55e minuut.
Cespedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariña onderschept slim de pass. Yambay bereikt de bal nog maar net als eerste. Yambay geeft een hoge lob. Sánchez is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Brugada is nu in balbezit. Argaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugada begaat een overtreding. Brugada krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Enriquez rent richting de bal. Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Wasmosy speelt de bal door. Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Monzón kopt de bal weg. Brugada bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugada passt de bal met de wreef. Etcheverry is nu in balbezit. Etcheverry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fariña geeft een hoge lob. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar probeert naar een medespeler te passen. Etcheverry rent richting de bal. Etcheverry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Olimpia - Sportivo 2 de Agosto 1:1

79e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Etcheverry is nu in balbezit. Etcheverry passt de bal met de wreef. Zalazar rent richting de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lázaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro geeft de bal voor. Cespedes heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia 60%, Sportivo 2 de Agosto 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Olimpia - Sportivo 2 de Agosto 1:1