Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Durand Fc SSS Victory
Attack Tactiek Sweep
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Enriquez is nu in balbezit. Enriquez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pallarolas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Irala is nu in balbezit. Montoya rent richting de bal. Rodriguez onderschept slim de pass. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Saccarello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - SSS Victory 1:0

19e minuut.
Rivarola passt de bal in één keer door. Zaracho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solalinde. Solalinde krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodriguez met een sublieme pass. Irala rent richting de bal. Irala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Díaz geeft de bal voor. Daar is Solalinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solalinde geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durand Fc 44%, SSS Victory 56%.
Durand Fc - SSS Victory 1:0

49e minuut.
Solalinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Irala is nu in balbezit. Irala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Klungelig pakt Pallarolas de bal. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... Valdivieso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Durand Fc - SSS Victory 1:1

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Adorno de bal onder controle te krijgen. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez passt de bal met de wreef. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Enriquez zijn tegenspeler op de grond. Enriquez krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Zaracho is nu in balbezit. Ruiz Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Díaz geeft een hoge lob. Solalinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Solalinde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durand Fc 36%, SSS Victory 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Durand Fc - SSS Victory 1:1