Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Pilsen lacasapy
451 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Villamayor heeft problemen om de bal te vangen. Villamayor passt de bal zonder na te denken. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá onderschept slim de pass. Plá haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Di Tore probeert naar een medespeler te passen. Lambaré rent richting de bal. Iturbe is nu in balbezit. Lambaré onderschept slim de pass. Lambaré draait met de bal, schiet en ... Roa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Villamayor is nu in balbezit. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz met een sublieme pass. Plá bereikt de bal nog maar net als eerste. Plá draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Pilsen 62%, lacasapy 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Pilsen - lacasapy 0:0

50e minuut.
Miño onderschept slim de pass. Iturbe rent richting de bal. Iturbe passt de bal met de wreef. Daar is Villamayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grillón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Arévalo de bal. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Candia geeft een lange en hoge pass. Villamayor rent richting de bal. Díaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Arévalo speelt de bal door. Ortellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortellado passt de bal in één keer door. Lambaré rent richting de bal. Lambaré schiet op doel. Roa bokst de bal weg.

89e minuut.
Arévalo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piatti met een snelle inworp. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Pilsen 61%, lacasapy 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Pilsen - lacasapy 0:0