Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angel fc Paranaense FC
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Zucolillo onderschept slim de pass. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucolillo onderschept slim de pass. Zucolillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angel fc - Paranaense FC 0:1

24e minuut.
Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurión begaat een overtreding. Alvarenga raakt geblesseerd tijdens het duel. Villagra met een snel genomen vrije trap. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarenga draait met de bal, schiet en ... Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Argaña passt de bal zonder na te denken. Cattebeke rent richting de bal. Cattebeke met een sublieme pass. Da Silva rent richting de bal. Da Silva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amarilla is nu in balbezit. Alvarenga onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Angel fc - Paranaense FC 1:1

43e minuut.
Vachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachetta passt de bal met de wreef. Miño speelt de bal door. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft een hoge lob. Artaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angel fc 54%, Paranaense FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Angel fc - Paranaense FC 1:1

57e minuut.
Figueredo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Méndez komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Centurión is nu in balbezit. Centurión passt de bal met de wreef. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera verovert de bal door een tackle van achteren. Viera draait met de bal, schiet en ... Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amarilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Centurión de bal. Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga haalt uit met een fantastische trap. Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Aquino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Méndez met de inworp. Da Silva probeert de bal met de borst te controleren. Da Silva geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ovando passt de bal in één keer door. Vachetta heeft problemen om de bal te vangen. Zucolillo verovert de bal door een tackle van achteren. Zucolillo haalt uit met een fantastische trap. Artaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angel fc - Paranaense FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angel fc 45%, Paranaense FC 55%.
Angel fc - Paranaense FC 1:2