Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Olimpia Beer tunning
343 Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Lemos met een snelle inworp. Zalazar rent richting de bal. Vachetta begaat een overtreding. Zalazar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galanti komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Mendonca de bal. Fariña rent richting de bal. Mendonca onderschept slim de pass. Filártiga is nu in balbezit. Filártiga passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Olimpia - Beer tunning 0:1

23e minuut.
Lázaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Invernizzi met de inworp. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vachetta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villamayor komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Mena is nu in balbezit. Mena met een sublieme pass. Filártiga rent richting de bal. Filártiga haalt uit met een fantastische trap. Lovera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia 61%, Beer tunning 39%.
Club Olimpia - Beer tunning 0:1

54e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendonca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filártiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Filártiga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ortellado probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla kopt de bal weg. Invernizzi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Brugada kopt de bal weg. Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor verovert de bal door een tackle van achteren. Zalazar onderschept slim de pass. Zalazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Olimpia - Beer tunning 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Olimpia 56%, Beer tunning 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Olimpia - Beer tunning 1:1