Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paranaense FC Victoria Pilsen
442 Tactiek 451
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Fatecha is nu in balbezit. Miño is nu in balbezit. Miño passt de bal zonder na te denken. Zucolillo rent richting de bal. Zucolillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Miño passt de bal met de wreef. Fatecha heeft problemen om de bal te vangen. Fatecha probeert naar een medespeler te passen. Zucolillo is nu in balbezit. Zucolillo schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Di Tore geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ovando zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Miño de bal. Miño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Victoria Pilsen 1:0

23e minuut.
Miño is nu in balbezit. Lambaré onderschept slim de pass. Centurión is nu in balbezit. Lambaré onderschept slim de pass. Lambaré draait met de bal, schiet en ... Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ortellado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ozuna komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Centurión verovert de bal door een tackle van achteren. Centurión geeft een lange en hoge pass. Fatecha is nu in balbezit. Fatecha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barrios de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Victoria Pilsen 2:0

37e minuut.
Carissimo speelt de bal door. Bobeda rent richting de bal. Bobeda probeert naar een medespeler te passen. Ozuna rent richting de bal. Ozuna schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Saccarello trapt de bal weg van het doel. Ozuna kopt de bal weg. Aquino rent richting de bal. Lambaré verovert de bal door een tackle van achteren. Lambaré haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranaense FC - Victoria Pilsen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranaense FC 59%, Victoria Pilsen 41%.
Paranaense FC - Victoria Pilsen 2:1

57e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobeda onderschept slim de pass. Bobeda passt de bal in één keer door. Daar is Careaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Careaga geeft een hoge lob. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Fatecha rent richting de bal. Ovando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovando geeft een hoge lob. Zucolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucolillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zavan geeft de bal voor. Inworp. Careaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ozuna rent richting de bal. Ozuna schiet op doel. Paal! Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bo verovert de bal door een tackle van achteren. Bo geeft de bal voor. Lambaré is nu in balbezit. Lambaré schiet op doel. Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Bobeda is nu in balbezit. Bobeda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lambaré de bal. Lambaré schiet op doel. Cabrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paranaense FC - Victoria Pilsen 2:2

82e minuut.
Herrera geeft de bal voor. Fatecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ozuna zijn tegenspeler op de grond. Ozuna krijgt een gele kaart. Fatecha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Ovando geeft de bal voor. Bobeda rent richting de bal. Bobeda passt de bal in één keer door. Lambaré is nu in balbezit. Lambaré haalt uit met een fantastische trap. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranaense FC 48%, Victoria Pilsen 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paranaense FC - Victoria Pilsen 2:2