Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MatiasLionel Club Olimpia
Normal Tactiek 343
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Wasmosy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tellez. Wasmosy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wasmosy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brugada kopt de bal weg. Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverry schiet op doel. Canese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brugada is nu in balbezit. Brugada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MatiasLionel - Club Olimpia 0:1

16e minuut.
Lázaro passt de bal in één keer door. Diarte rent richting de bal. Etcheverry onderschept slim de pass. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Canese met een harde bal richting middenveld. Diarte kopt de bal weg. Guillén probeert de bal aan de voet te houden. Viveros rent richting de bal. Viveros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Guillén de bal onder controle te krijgen. Galanti rent richting de bal. Diarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diarte krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Brugada is nu in balbezit. Brugada met een sublieme pass. Sapena rent richting de bal. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Canese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Guillén is nu in balbezit. Viveros is nu in balbezit. Galanti onderschept slim de pass. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MatiasLionel 53%, Club Olimpia 47%.
MatiasLionel - Club Olimpia 0:1

62e minuut.
Fariña onderschept slim de pass. Diarte rent richting de bal. Diarte speelt de bal door. Viveros is nu in balbezit. Viveros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Achinelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wasmosy met een snelle inworp. Zalazar rent richting de bal. Zalazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Diarte rent richting de bal. Diarte probeert naar een medespeler te passen. Viveros rent richting de bal. Viveros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lovera de bal onder controle te krijgen. Ortellado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MatiasLionel 46%, Club Olimpia 54%.
MatiasLionel - Club Olimpia 0:1