Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Durand Fc Beer tunning
Attack Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Irala is nu in balbezit. Dominguez is nu in balbezit. Rodriguez onderschept slim de pass. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Solalinde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bobadilla geeft de bal voor. Inworp. Kanonikoff met een snelle inworp. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Beer tunning 1:0

17e minuut.
Ferrario geeft een hoge lob. Bobadilla kopt de bal weg. Villamayor rent richting de bal. Villamayor geeft een lange en hoge pass. Filártiga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Valdez rent richting de bal. Barrientos onderschept slim de pass. Valdez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valdez krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Villamayor passt de bal zonder na te denken. Pallarolas rent richting de bal. Filártiga onderschept slim de pass. Filártiga schiet op doel. Valdivieso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mendonca rent richting de bal. Mendonca probeert naar een medespeler te passen. Filártiga is nu in balbezit. Filártiga draait met de bal, schiet en ... Valdivieso probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dominguez kopt de bal weg. Masi rent richting de bal. Mendonca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendonca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durand Fc 55%, Beer tunning 45%.
Durand Fc - Beer tunning 1:0

47e minuut.
Inworp. Ferrario met een snelle inworp. Kanonikoff geeft een hoge lob. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Beer tunning 2:0

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cardozo met een harde bal richting middenveld. Barrientos kopt de bal weg. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kanonikoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanonikoff geeft een lange en hoge pass. Cardozo kan de bal niet met de borst controleren. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Durand Fc - Beer tunning 3:0

83e minuut.
Filártiga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montoya. Filártiga raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dominguez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mena krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durand Fc 44%, Beer tunning 56%.
Durand Fc - Beer tunning 3:0