Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soldeamerica Petisos Gatos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Thomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachetta verovert de bal door een tackle van achteren. Zotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zotti krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cataldo rent richting de bal. Ratti onderschept slim de pass. Ratti probeert naar een medespeler te passen. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala verovert de bal door een tackle van achteren. Irala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Acuña de bal. Acuña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Abente onderschept slim de pass. Zotti rent richting de bal. Vachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti onderschept slim de pass. Zotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Haedo met de inworp. Vachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachetta geeft een lange en hoge pass. Acuña is nu in balbezit. Acuña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ratti onderschept slim de pass. Ratti geeft een hoge lob. Vachetta rent richting de bal. Vachetta haalt uit met een fantastische trap. Manzur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soldeamerica - Petisos Gatos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soldeamerica 64%, Petisos Gatos 36%.
soldeamerica - Petisos Gatos 0:1

67e minuut.
Candia is nu in balbezit. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia verovert de bal door een tackle van achteren. Candia geeft een lange en hoge pass. Ratti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Volpe met een snelle inworp. Irala rent richting de bal. Irala schiet op doel. Orrego probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
soldeamerica - Petisos Gatos 0:2

89e minuut.
Paiva passt de bal zonder na te denken. Irala rent richting de bal. Irala speelt de bal door. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soldeamerica 54%, Petisos Gatos 46%.
soldeamerica - Petisos Gatos 0:2