Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Triunfo FCAAC
Sweep Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Bertoni heeft problemen om de bal te vangen. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini onderschept slim de pass. Filippini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Bareiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bareiro passt de bal met de wreef. Tellez is nu in balbezit. Tellez draait met de bal, schiet en ... Thomen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Escobar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penayo probeert de bal met de borst te controleren. Penayo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
heeft problemen om de bal te vangen. Marín is nu in balbezit. Marín passt de bal met de wreef. Tellez rent richting de bal. Tellez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triunfo 58%, FCAAC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Triunfo - FCAAC 0:0

54e minuut.
Chiriani is nu in balbezit. Chiriani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penayo geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Coronel geeft een hoge lob. Elizeche rent richting de bal. Filippini onderschept slim de pass. Daar is Filippini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filippini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Triunfo - FCAAC 0:1

60e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar geeft de bal voor. Fadul rent richting de bal. Filippini is nu in balbezit. Filippini schiet op doel. Paal! Thomen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Thomen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kiese is nu in balbezit. Bertoni onderschept slim de pass. Bertoni probeert naar een medespeler te passen. Penayo rent richting de bal. Penayo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Marín geeft een hoge lob. Ramirez kopt de bal weg. Elizeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini onderschept slim de pass. Filippini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Triunfo - FCAAC 0:2

76e minuut.
Penayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penayo passt de bal zonder na te denken. is nu in balbezit. schiet op doel. Lázaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Triunfo - FCAAC 1:2

80e minuut.
Bareiro probeert de bal aan de voet te houden. Coronel geeft de bal voor. Klungelig pakt de bal. Penayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penayo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Silvero trapt de bal weg. Elizeche kopt de bal weg. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Lázaro trapt de bal weg. Bertoni kopt de bal weg. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triunfo 41%, FCAAC 59%.
Triunfo - FCAAC 1:2