Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los jazmines alcones fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Robledo geeft een hoge lob. Bertoni rent richting de bal. Morán met een sublieme pass. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Saccarello rent richting de bal. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Saccarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán onderschept slim de pass. Morán geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Rivarola passt de bal in één keer door. Berges rent richting de bal. Berges speelt de bal door. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los jazmines - alcones fc 1:0

26e minuut.
Sanabria trapt de bal weg van het doel. Berges rent richting de bal. Berges probeert naar een medespeler te passen. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los jazmines - alcones fc 2:0

32e minuut.
Bertoni geeft een hoge lob. Robledo kopt de bal weg. López Moreira speelt de bal door. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los jazmines 45%, alcones fc 55%.
Los jazmines - alcones fc 2:0

46e minuut.
Daar is Adorno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barchini rent richting de bal. Adorno rent richting de bal. Barchini onderschept slim de pass. Barchini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Robledo de bal. González rent richting de bal. Robledo begaat een overtreding. González raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

65e minuut.
Klungelig pakt Bertoni de bal. Santacruz is nu in balbezit. Santacruz passt de bal met de wreef. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Berges onderschept slim de pass. Saccarello is nu in balbezit. Morán begaat een overtreding. Saccarello wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Saccarello kan niet meer verder spelen. Mersan komt het veld opgelopen. López Moreira wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte is nu in balbezit. Berges verovert de bal door een tackle van achteren. Mersan is nu in balbezit. Mersan schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los jazmines 50%, alcones fc 50%.
Los jazmines - alcones fc 2:0